صبح امروز در حالی از موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT رونمایی شد که این پلتفرم، تلاش می کند در یک فضای تعاملی فرایند ایدهپردازی و ثبت اختراعات کاربران را تسهیل کند.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری رونمایی از موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT صبح امروز با حضور اصحاب رسانه در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد. مسعود شفقی، بنیانگذار و مدیرعامل RIT درباره شکل گیری موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT توضیح داد و اظهار کرد: این پلتفرم مأموریت خود را ایجاد فرصتهای آموزشی و همکاری برای افرادی تعریف کرده است که بهدنبال ارتقای دانش و مهارتهای خود در زمینه اختراعات هستند. این پلتفرم با ارائهی منابع بر پایه APIهای گوناگون و ابزارهای تحلیلی، سعی در تسهیل فرایند ایدهپردازی و ثبت اختراعات دارد.
وی ضمن تاکید بر اینکه موتور هوش مصنوعی RIT با ارائه ابزارها و ویژگیهای متنوع میتواند نقش مهمی در تسهیل و تسریع فرآیندهای خلاقیت و نوآوری ایفا کند، گفت: این پلتفرم با هوشمندسازی وظایف و فعالیتها، تحلیل هوشمند و ارائهی محیطی تعاملی، به کاربران کمک میکند تا ایدههای خود را به واقعیت تبدیل کنند و بهرهوری خود را افزایش دهند.
شفقی ادامه داد: این پروژه از یکسال گذشته آغاز شد و بیش از ۴۰ نفر از نخبگان و مدال آوران ایرانی و همچنین ۵۰ مشاور خارجی از کشورهای کره جنوبی، قطر و … را گرد هم آوردیم. حضور مشاوران خارجی به این دلیل بود که نیازهای سایر کشورها را بدانیم تا بتوانیم خدمات این موتور هوش مصنوعی را صادر کنیم.
مدیر اجرایی و برنامه ریزی استراتژیک فدراسیون جهانی مخترعین به تشریح خدمات این پلتفرم اشاره کرد و گفت: خدمات این موتور هوش مصنوعی به گونه ای طراحی شده است تا به کاربران و علاقهمندان حوزه نوآوری و اختراعات در هر مرحلهای از شکلگیری ایده تا توسعه محصول نهایی کمک شود.
وی یکی از این خدمات را کشف ایدهها عنوان کرد و گفت: در این مرحله، تشویق به ایدهپردازی و نوآوری بهکمک ابزارها و راهنمایی متخصصان سبب کشف ایدهها میشود. در مرحله ارزیابی ایدهها، برای پیدا کردن برترین ایدهها، ایدهها پالایش و ارزیابی می شود. مرحله بعدی تولید پیشنویس است که در آن به کاربران کمک میشود نقشههای فنی و پیشنویسهای ایدهها و اختراعات خود را تهیه کنند و مرحله نهایی، پیادهسازی نام دارد که در این مرحله نیز پشتیبانیهای لازم در مراحل نهایی توسعه و اجرا از سوی پلتفرم ارائه میشود.
بنیانگذار و مدیرعامل RIT با اعلام اینکه این پلتفرم به ۵۰ زبان دنیا خدمات ارائه می دهد، افزود: یکی از دغدغهها در ایران در حوزه هوش مصنوعی این است که اکثر ابزارهای هوش مصنوعی به دلیل تحریم ها، فیلتر هستند اما برای استفاده از این پلتفرم نیازی به فیلتر شکن نداریم. این پلتفرم در ایران مدل سازی شده و به مارکت می رسد و بعد خدمات آن به کشورهای دیگر صادر می شود.
منبع: